Workshops en trainingen voor ouders, opvoeders & pedagogisch professionals

Workshops

Home / Workshops

Ouders & Verzorgers

Libellance ziet verbinding als basis van rust, ontspanning en veiligheid. Het is de missie van Libellance om ouders en professionals die met kinderen werken bewust te maken van het belang van verbinding met je kind.

 

Libellance biedt daarom een totaal pakket aan workshops en trainingen, waarbij ouders en opvoeders die met kinderen werken handvatten krijgen om die verbinding te bewerkstelligen waarbij er aandacht besteed wordt aan al die elementen. 

Professionals

Libellance biedt een keur aan incompany traingen. De
trainingen worden altijd verzorgd door deskundig trainer Sanne van Mulligen.
Door continue scholing blijven haar trainingen up-to-date.  Incompany training wordt ook wel inhouse of bedrijfstraining genoemd. Het houdt in dat de training binnen uw organisatie plaatsvindt. 

 

Naast trainingen verzorgt Libellance ook studiedagen en ouderavonden op scholen, kinderdagverblijven en bibliotheken. Neem contact met mij op om de mogelijkheden hiervan door te nemen.

Curaçao

Jaja, je leest het goed! Curaçao!!

Van wordt 19 tot 27 januari 2023 ga ik naar Curaçao, samen met 7 collega’s. We hebben een prachtige inspiratieweek opgezet voor ouders en professionals. Daarnaast is er ook een programma voor basisscholen, voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs.

 

Tijdens deze inspiratieweek bied ik vier programma’s waar je hieronder meer over kunt lezen. Op zaterdag 21 januari 2023  bieden we korte workshops voor ouders en professionals. Deze duren een uur en je kunt meerdere workshops volgen! Dit is om te proeven van wat we de rest van de week gaan bieden!