Workshops en trainingen voor ouders, opvoeders & pedagogisch professionals

Essentiële oliën
Persoonlijk consult

Home / Workshops / Essentiële oliën / Persoonlijk consult

Essentiële oliën zijn een geweldige meerwaarde om op natuurlijke wijze jezelf en je gezin te ondersteunen. Voor jezelf dienen essentiële oliën als zelfzorg. Ze kunnen helpen bij de ondersteuning van jouw lichamelijke en emotionele gezondheid. Ze zijn makkelijk in gebruik en met de juiste uitleg kun je ze op een veilige manier gebruiken.

Omschrijving persoonlijk consult

Essentiële oliën zijn voor zowel lichamelijke als emotionele doeleinden in te zetten, waardoor het een mooie ondersteuning is voor je welzijn. Je kunt er eindeloos mee variëren. Het mooie en fijne van de essentiële oliën van Do Terra, waar ik mee werk, is dat het een betrouwbaar en puur product is, zonder toevoegingen. Het resultaat is dat de moleculen binnen 22 seconden de hersenen bereiken, binnen 2 minuten zitten ze in de bloedstroom en binnen 20 minuten heeft elke cel in het lichaam de essentiële olie opgenomen.

Wil je je liever adviseren? Persoonlijke consultatie is dan echt van toegevoegde waarde. Daar kiezen de meeste mensen dan ook voor. In een persoonlijk consult leg ik je uit wat de oliën voor jou en je gezin kunnen betekenen en op welke manieren je ze kunt gebruiken. Zo leer je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen met de essentiële oliën. Daarna ga ik voor je aan het werk en zoek ik naar een olie of combinatie van oliën die voorziet in jouw behoefte. Het is dus echt maatwerk, tegen een hele schappelijke prijs.

Van deze olie of combinatie van oliën maak ik een tester (aromatisch) of een rollerflesje (topisch) dat daarna direct klaar is voor gebruik. Uiteraard krijgt je daarbij ook een gebruiksaanwijzing.

Om tot maatwerk voor jou te komen, ben ik 60 minuten bezig. Na de afstemming met jou, selecteer ik de juiste combinatie van oliën, maken jouw maatwerk olierollerflesje en krijg je advies. Een consult kost 25 euro. Het consult is gratis bij aanschaf van één of meerdere oliën.

Libelle flow

Details over de workshop