Workshops en trainingen voor ouders, opvoeders & pedagogisch professionals

Rust en verbinding in het gezin
Workshop aan huis

Home / Workshops / Rust en verbinding in het gezin / Workshop aan huis

Tijdens deze avond krijg je informatie over hoe de methode van Happy kids massage werkt. Wat is aanraken? Wat doet het? En hoe kan dat? Daarnaast gaan we specifiek in op uw kind. Wat heeft hij of zij nodig en kan een etherische olie daar ondersteuning in bieden. Dat zijn vragen waarop je in deze workshop antwoord krijgt. Daarnaast gaan je zelf aan de slag. Zo ervaar je zelf wat het effect van de verschillende werkvormen doet met je kind.

Omschrijving workshop

Herken je dat jouw kind last heeft van:

Je hebt al meerdere dingen geprobeerd. Je wilt liever geen medicatie gebruiken. Je wilt je kind graag helpen, maar HOE?

Misschien is massage niet het eerste waaraan je denkt wanneer je deze problemen ziet. Toch is het een manier die gemakkelijk is in te zetten om bovengenoemde problemen te verminderen of zelfs te verhelpen of te voorkomen. De Happy Kids Massage methode is een vorm van kindermassage, die over de kleding heen gegeven kan worden.

Happy kids massage is een methode die de positieve effecten van het hormoon oxytocine  gebruikt om te werken aan rust en ontspanning voor kinderen. Oxytocine is het hormoon van rust, verbondenheid en herstel. Het komt vrij bij o.a. zachte, respectvolle, gewenste aanraking. Bij kindermassage en aanraakspel dus. Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon genoemd. Dit hormoon zorgt er ook voor dat kinderen zich meer verbonden voelen met zichzelf, de ander en de wereld om zich heen. Met onderlinge kindermassage en aanraakspel ga je op een ontspannen, leuke en laagdrempelige manier aan de slag om op o.a. bovenstaande gebieden verbetering te brengen.

Libelle flow

Details over de workshop