Workshops en trainingen voor ouders, opvoeders & pedagogisch professionals

Rust en verbinding in het gezin
Belevingsworkshop

Home / Workshops / Rust en verbinding in het gezin / Belevingsworkshop

Tijdens deze workshop staan ontspanning, gezelligheid en zelf ervaren voorop! Ik neem jullie mee in de belangrijkste weetjes over massage én waarom het geven van kindermassage zo waardevol is voor jou en je gezin. Daarna gaan we vooral zelf aan de slag met de grepen van Happy Kids Massage. Je krijgt professionele uitleg over elke blend. We gaan de verschillende geuren van de blends ook ruiken en de kinderblends leren toepassen.

Deze workshop is speciaal bedoeld voor ouders die hun kind op een natuurlijke wijze (met geur en aanraking) willen ondersteunen bij de ontwikkeling van de emoties en het lichaam.


Omschrijving workshop

Happy Kids Massage
De Happy Kids Massage methode is een vorm van kindermassage die over de kleding heen gegeven kan worden. Vaak gaat dit in combinatie met vrolijke liedjes of versjes. Massage zorgt o.a. voor de aanmaak van gelukshormonen als Oxytocine. Hierdoor worden kinderen ontspannen, voelen zich beter in hun vel en kunnen beter slapen.

dōTERRA Kids Collectie

Hoe tof is het om je kids te kunnen ondersteunen met datgeen wat speciaal voor hen ontworpen is? De doTERRA Kids Collectie is een gebruiksklare oliecollectie die speciaal is ontworpen voor een veilige toepassing bij kinderen. De 6 nieuwe olieblends zijn samengesteld voor een perfecte ondersteuning bij de ontwikkeling van de emoties en het lichaam van kinderen. De blends bevatten unieke combinaties van oliën die therapeutisch in balans zijn en krachtige voordelen bieden. De olieflesjes bevatten een geïntegreerde roller waardoor de olie eenvoudig aan te brengen is op de huid. De oliën zijn zacht voor de gevoelige huid, waardoor deze set veilig is voor gebruik bij kinderen.

Een perfecte combinatie van deze set met Happy Kids Massage!

Tijdens deze workshop staan ontspanning, gezelligheid en zelf ervaren voorop!
Ik neem jullie mee in de belangrijkste weetjes over massage én waarom het geven van kindermassage zo waardevol is voor jou en je gezin.

Daarna gaan we vooral zelf aan de slag met de grepen van Happy Kids Massage

Je krijgt professionele uitleg over elke blend. We gaan ook ruiken, zodat je zelf de geuren kan ervaren en de kinderblends leren toepassen. Je krijgt de informatie over de kindercollectie van doTERRA mee naar huis.

Deze 7 blends komen aan bod:

Libelle flow

Details over de workshop

Daarnaast zijn er diverse andere materialen die je thuis kunnen ondersteunen om de Happy Kids Massage thuis toe (te blijven) passen.