Workshops en trainingen voor ouders, opvoeders & pedagogisch professionals

Professionals

Home / Workshops ​ / Professionals

Professionals

Libellance biedt een keur aan incompany traingen. De
trainingen worden altijd verzorgd door deskundig trainer Sanne van Mulligen.
Door continue scholing blijven haar trainingen up-to-date.

Incompany training wordt ook wel inhouse of
bedrijfstraining genoemd. Het houdt in dat de training binnen uw organisatie
plaatsvindt. Incompany trainingen bieden de volgende voordelen:

  • Het programma wordt afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie. Geen afdeling of team is namelijk hetzelfde. We stemmen af wat de opleidingsbehoefte en de leervragen zijn en waarop u de aandacht wilt richten.
  • Het kan op de locatie en op het tijdstip plaatsvinden dat voor u en uw medewerkers het beste uitkomt. Bijvoorbeeld op uw eigen locatie. Dat heeft als voordeel dat het geleerde in dezelfde setting plaatsvindt als waar het zal worden toegepast.
  • De trainer kan incompany concreet ingaan op de implementatie van het geleerde, omdat dat vaak organisatie-afhankelijk is en er zo meer aandacht aan kan worden geschonken.
  • Het is doorgaans financieel voordeliger om uw personeel incompany op te leiden dan medewerkers individueel te laten trainen. Bovenal leren ze ook van elkaar en zal er ook buiten de training om een ‘wij-leren-vibe’ ontstaan.

Bij een incompany training van ons staat uw organisatie centraal. Vooraf is een vrijblijvend oriëntatiegesprek mogelijk. Wanneer we starten, zijn een intakegesprek, tussenevaluatie en eindevaluatie inbegrepen. Er is voldoende ruimte om organisatiespecifieke en persoonlijke vraagstukken van medewerkers mee te nemen en de inhoud van de trainingen hier zo goed mogelijk op af te stemmen.

Bent u benieuwd wat Libellance voor u en uw collega’s kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. U kunt mij bereiken op 06 11 04 51 36 of per e-mail naar info@libellance.nl.

Naast trainingen verzorgt Libellance ook studiedagen en ouderavonden op scholen, kinderdagverblijven en bibliotheken. Neem contact met mij op om de mogelijkheden hiervan door te nemen.

tre-em-shutterstock_ccfp

Baby- en kindergebaren

In de training ‘Baby- en kindergebaren’ leer je hoe gebaren verrijkend kunnen werken in de interactie met een kind.

child-3089906_1280

Rust en verbinding op de groep

In de training ‘Rust en verbinding op de groep’ leer je om onderlinge kindermassage en aanraakspel te integreren in je groep.

a54dd35b7cc38b4bef3498ff3b22437a-scaled

Boekgesprekjes met

In de training ‘Boekgesprekjes met…’ verkrijg je meer kennis van de mogelijkheden om het welbevinden van kinderen te vergroten d.m.v. prentenboeken. 

2 (1)

SOS kinderen en emoties

In de training ‘SOS kinderen en emoties’ ontwikkel je jouw vaardigheden in het omgaan met en begeleiden van kinderen en/of hun ouders met hun emoties.

kelly-sikkema-JRVxgAkzIsM-unsplash

Basistraining VierVVE

Met de basistraining ‘Vier VVE’ ontwikkel je essentiële vaardigheden die nodig zijn om een gecertificeerd VVE pedagogisch medewerker te zijn.

 

 

6 (1)

Piramide

Met de erkende training Piramide leer je hoe je werkt met de Piramidemethode en word je opgeleid tot een startbekwaam of basisbekwaam (afhankelijk van het gekozen traject) pedagogisch medewerker in voor- en vroegschoolse educatie met een erkend VVE-certificaat.

1 (1)

Kiekeboe met Piramide

Met de erkende training ‘Kiekeboe met Piramide’ voldoe je aan de nieuwe eisen van de wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang (IKK). Het geeft je handvatten om de jongste kinderen uit te dagen tot spel, waarbij je uitgaat van de nieuwsgierigheid en het eigen initiatief van baby’s.

Pedagogisch coach

Geen pedagogisch coach werkzaam binnen jouw organisatie?

Als pedagogisch coach, adviseer, coach en ondersteun ik pedagogisch medewerkers bij hun werkzaamheden op de groep in hun individuele coachingstraject. Neem contact met mij op om een maatwerktraject met elkaar af te stemmen.

Maatwerktrainingen beginnen altijd met een intake. Neem dus contact op met info@libellance.nl of bel naar 06 11 04 51 36. Samen bespreken we de inhoud en vorm van de training.