Over mij

Home » Over mij

Hallo

Ik ben Sanne

Na afgestudeerd te zijn als bewegingsagoog en psychomotorische therapeut koos ik bewust voor preventief werk. Mijn focus ligt op investeren in het welzijn van mensen in plaats van curatieve therapie te bieden. Na jarenlang studenten te hebben begeleid als docent, besloot ik mijn kennis en passie voor opvoeden en opgroeien breder in te zetten. In 2020 werd ik eigenaresse van Libellance, een naam geïnspireerd op de kracht van balans en de symboliek van de libelle.

Samen voor de ontwikkeling van een kind

OVer

Libellance

Bij Libellance begrijpen we dat verbinding de sleutel is tot rust, ontspanning en veiligheid. Ik heb persoonlijk gezien welke impact het ontbreken van deze verbinding met kinderen heeft. Daarom is mijn missie duidelijk: ouders, opvoeders en professionals bewust maken van het cruciale belang van een sterke verbinding met het kind. Deze verbinding geeft kinderen de moed om de wereld vol vertrouwen te ontdekken en hun vleugels uit te slaan.

Bij Libellance nodig ik je uit om de kracht van verbinding te ervaren. Ontdek hoe we samen kunnen werken aan een gebalanceerd en harmonieus leven voor jou en je kind. Ik bied praktische workshops en trainingen aan die de verbinding met een kind versterken. Samen creëren we een omgeving waarin een kind kan groeien, bloeien en zichzelf kan zijn.

OVer

Ervaring

Het is tijd om de verbinding te versterken. Doe mee en maak het verschil in het leven van een kind! Benieuwd naar mijn achtergrond, opleiding en ervaring? Bekijk mijn cv voor details. Volg mij op LinkedIn, Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van mijn professionele ontwikkelingen en inspirerende inzichten. Laten we verbonden blijven en samen bouwen aan een wereld waarin kinderen gedijen en vol vertrouwen groeien.

Reviews

Bij Sanne (Libbelance) heb ik de cursus Happy Kids Massage mogen volgen. Ik was elrg nieuwsgierig naar deze cursus en hoe je dit op een leuke en positieve manier in de kinderopvang kunt introduceren. De cursus heeft mij positief verrast, het bestaat uit een stukje leerzame theorie en natuurlijk ook uit het oefenen van de massage technieken. Sanne geeft deze cursus op een fijne, gezellige maar ook een ontspannen manier!


Er is veel ruimte voor vragen, en je wordt geprikkeld om na te denken over het inzetten van de Happy Kids Massage en de positieve effecten hiervan. Ook over hoe je de massage technieken kunt verrijken door het maken en gebruiken van een kriebelbox. De cursus is erg leerzaam en ontspannend. Op onze locatie is de Happy Kids Massage een groot succes!!

– Petra van der Laan

Sanne is absoluut geweldig in het overbrengen van informatie. Ze doet dit op een duidelijke en enthousiaste manier, waardoor het gemakkelijk is om te begrijpen en geïnspireerd te raken. De workshop was zeer waardevol en ik ben er zeker van dat ik de opgedane kennis meteen in de praktijk kan brengen. Ik vond het ontzettend interessant en ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog veel meer te leren en te doen op dit gebied

Pedagogisch medewerker kinderopvang – training baby- en kindergebaren

Ik voelde mij door Sanne gezien en gehoord, daardoor durfde ik vrijuit te praten. Dat in combinatie met de coachopdrachten heeft mij geholpen in mijn professionele ontwikkeling

Pedagogisch medewerker kinderopvang – pedagogisch coach traject

Sanne is vriendelijk en heeft een groot empathisch vermogen. Ze heeft ook het vermogen om duidelijk te communiceren. Mijn ervaring met Sanne was zeer aangenaam en ik voelde me echt gehoord. Ze kan je een spiegel voorhouden, wat soms confronterend kan zijn, maar uiteindelijk nuttig is. Ze heeft mij geholpen om positiever te denken.

Pedagogisch medewerker kinderopvang – pedagogisch coach traject

Neem contact op

Wil jij in contact komen?