Rust en verbinding op de groep Happy kids massage, Basistraining

Home » Workshops » Professionals en organisaties » Rust en verbinding op de groep Happy kids massage, Basistraining

Workshop

Rust en verbinding op de groep Happy kids massage, Basistraining

Neem deel aan deze training en doe waardevolle vaardigheden op om rust, ontspanning en verbinding te bevorderen in jouw groep. Leer hoe je kindermassage kunt implementeren en toepassen in jouw dagelijkse praktijk, met als resultaat een positieve groepssfeer en een gevoel van verbondenheid tussen de kinderen.

Ontdek de impact van kindermassage en versterk de band tussen jou en de kinderen in jouw groep. Schrijf je vandaag nog in voor de training en leer hoe je een ontspannen en harmonieuze omgeving kunt creëren waarin kinderen zich veilig en verbonden voelen.

Ervaar de positieve effecten van kindermassage en zet de eerste stap naar een rustige en verbonden groep. Schrijf je nu in en ontdek de kracht van kindermassage in jouw praktijk!”

Boek deze workshop

Laden...

Omschrijving

Gedurende 2,5 uur neem ik je mee in de wereld van kindermassage en leer je de essentiële technieken en vaardigheden om kindermassage effectief toe te passen. In deze workshop bied ik een algemene uitleg en theoretische achtergrond over het effect van kindermassage. Je leert alle grepen die nodig zijn en we gaan meteen samen oefenen, zodat je vertrouwd raakt met de technieken. We verkennen ook de verschillende mogelijkheden om de massagekaarten toe te passen. We maken gebruik van een boek met massageverhalen, kriebelliedjes en meerdere oefeningen. Je leert hoe je kindermassage kunt integreren in groepen of klassikale settings. Daarnaast delen we handige tips en tricks om zelf leuke massageverhalen te bedenken met beschikbaar materiaal. We moedigen je aan om je creativiteit te gebruiken en op maat gemaakte massageverhalen te ontwikkelen voor de kinderen. Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat van deelname, als erkenning voor je deelname en inzet.

Deze workshop heeft een duur van 2,5 uur en de investering is € 149.50 per persoon. Dit is inclusief:

  • Certificaat/bewijs van deelname
  • Handleiding
  • Happy Kids Massage kaarten
  • koffie/thee/water met wat lekkers

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Boekgesprekjes met Sanne, Basisworkshop

Sos baby’s en emoties, Train de trainer

Sos kinderen en emoties, Basistraining