Sos baby’s en emoties, Train de trainer

Home » Workshops » Professionals en organisaties » Sos baby’s en emoties, Train de trainer

Workshop

Sos baby’s en emoties, Train de trainer

Ben jij gepassioneerd over ouders die een kindje verwachten en/of baby’s en wil je graag workshops verzorgen? Met de train de trainer bieden wij jou de mogelijkheid om deze waardevolle workshops zelfstandig te geven.

Als voorbereiding op jouw rol als trainer start je met de (online) training van SOS kinderen en emoties. Hierdoor krijg je een helder begrip van de visie en uitgangspunten van SOS. Vervolgens ga je verder met de train-de-trainer SOS baby’s en emoties. In deze training lichten we het programma toe en krijg je de kans om de workshop zelf te ervaren. Na afloop ben je volledig in staat om deze waardevolle workshops zelfstandig te verzorgen.

Bij SOS baby’s en emoties geloven we in de kracht van samenwerking en het belang van een sterke start voor ouders en hun baby’s. Sluit je aan bij ons team van trainers en help ouders en baby’s om een sterke basis te leggen voor hun toekomst.

Neem vandaag nog de eerste stap en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in het leven van (aanstaande) ouders en hun baby’s. Samen zorgen we voor een sterke start!

Boek deze workshop

Geen data beschikbaar

Omschrijving

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Boekgesprekjes met Sanne, Basisworkshop

Rust en verbinding op de groep Happy kids massage, Basistraining

Sos kinderen en emoties, Basistraining