Sos kinderen en emoties, 3-delige workshop

Home » Workshops » Ouders en opvoeders » Sos kinderen en emoties, 3-delige workshop

Workshop

Sos kinderen en emoties, 3-delige workshop

Kinderen ervaren een breed scala aan emoties, en voor sommige kinderen kan het een uitdaging zijn om hiermee om te gaan. Terwijl sommige kinderen van nature leren hoe ze met al die verschillende gevoelens kunnen omgaan, zijn er anderen die regelmatig overweldigd worden, waardoor ze zich machteloos en in verwarring voelen. Helaas krijgen deze kinderen vaak negatieve reacties, waardoor ze niet de kans krijgen om echt te leren omgaan met hun emoties. Gelukkig is het de taak van opvoeders om hen hierbij te helpen en te ondersteunen.

In de 3-daagse SOS Kinderen en Emoties Workshop bieden we je verschillende handvatten en praktische tools waarmee je zelf aan de slag kunt, zowel thuis als in je werk. Gedurende iedere dag van de workshop, met een tijdsduur van 2,5 uur, verkennen we samen de wereld van kinderen en emoties. Je leert hoe je kinderen kunt begeleiden naar emotionele veerkracht en welzijn. We bespreken effectieve strategieën en technieken die je kunt toepassen om kinderen te helpen hun emoties te begrijpen, te uiten en ermee om te gaan.

Boek deze workshop

Geen data beschikbaar

Omschrijving

Deze workshop heeft een duur van 3x 2,5 uur en de investering is € 99.95 per persoon. Dit is inclusief:

  • de gids over emoties bij kids t.w.v. 12.50
  • hand-out
  • koffie/thee/water met wat lekkers

Het is tijd om kinderen de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om hun emoties te begrijpen en te beheersen. Schrijf je vandaag nog in voor de SOS Kinderen en Emoties Workshop en ontwikkel de vaardigheden om kinderen te begeleiden naar een gezonde emotionele ontwikkeling.

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Sos peuters en emoties, 3-delige workshop

Sos kinderen en emoties, Introductieworkshop

Sos baby’s en emoties, 3-delige workshop