Sos peuters en emoties, 3-delige workshop

Home » Workshops » Ouders en opvoeders » Sos peuters en emoties, 3-delige workshop

Workshop

Sos peuters en emoties, 3-delige workshop

Peuters maken een fascinerende ontwikkeling door, van baby tot kleuter. Gedurende deze drie jaar leren ze op verschillende gebieden in een razendsnel tempo. Vooral op sociaal-emotioneel vlak vinden er grote veranderingen plaats. Peuters ontdekken hun eigen identiteit en gaan gepaard met een groeiende eigen wil. Deze belangrijke fase brengt vaak uitdagingen met zich mee. Peuters willen meer dan ze kunnen, wat frustratie kan veroorzaken. Gelukkig kun jij als ouder/opvoeder met de juiste kennis en handvatten je eigenwijze peuter beter begrijpen en begeleiden. Door begrip te tonen, vergroot je je geduld en wordt de rust sneller hersteld.

Tijdens de interactieve workshop, verdeeld over drie avonden van ongeveer 2,5 uur, delen we waardevolle tips en inspiratie waarmee je op een andere manier naar lastige situaties kunt kijken. We duiken dieper in op de werking en functie van emoties en hoe peuters hiermee omgaan. Je leert onder andere hoe een peuter zijn boosheid kan uiten en hoe jij als ouder/opvoeder hierop kunt reageren. Daarnaast behandelen we ook de angstige en verdrietige gevoelens die peuters kunnen ervaren.

Boek deze workshop

Geen data beschikbaar

Omschrijving

Deze workshop heeft een duur van 3x 2,5 uur en de investering is € 99.95 per persoon. Dit is inclusief:

  • de gids over emoties bij kids t.w.v. 12.50
  • hand-out
  • koffie/thee/water met wat lekkers

Wacht niet langer en investeer in de ontwikkeling van je peuter en jezelf als ouder/opvoeder. Schrijf je vandaag nog in en ga op een andere manier naar lastige situaties kijken. Samen creëren we een harmonieuze en liefdevolle omgeving voor je peuter!

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Sos kinderen en emoties, 3-delige workshop

Sos kinderen en emoties, Introductieworkshop

Sos baby’s en emoties, 3-delige workshop