Baby- en kindergebaren, Basisworkshop

Home » Workshops » Ouders en opvoeders » Baby- en kindergebaren, Basisworkshop

Workshop

Baby- en kindergebaren, Basisworkshop

Ontdek de kracht van baby- en kindergebaren in de basisworkshop! Deze workshop legt een stevige basis voor het gebruik van gebaren, zodat ouders en opvoeders zelfvertrouwen en vaardigheden ontwikkelen om effectief te communiceren met kinderen via gebaren.

Waarom baby- en kindergebaren? Het gebruik van gebaren kan de communicatie met je kind aanzienlijk verbeteren. Het stelt je kind in staat om zijn of haar behoeften en gevoelens uit te drukken voordat het kind kan praten. Bovendien bevordert het de ouder-kindband en versterkt het de taalontwikkeling.

Tijdens de interactieve workshop leer je stap voor stap hoe je kunt communiceren met baby- en kindergebaren. Je krijgt praktische tips en technieken die je direct kunt toepassen in de dagelijkse interactie met je kind. Door gebaren te gebruiken, geef je je kind een stem in zijn of haar communicatie, wat leidt tot meer begrip en verbinding.

Boek deze workshop

Laden...

Omschrijving

In deze workshop krijg je een algemene uitleg en theoretische achtergrond over het belang van het gebruik van gebaren. We gaan samen aan de slag met het leren van de eerste 50 gebaren en oefenen deze in leuke interactieve oefeningen. Je leert niet alleen de gebaren, maar ook hoe je ze kunt toepassen in de thuissituatie. Na deze workshop ben je klaar om de voordelen van gebarentaal te ervaren en toe te passen in je dagelijkse leven. Kom en doe mee!
Deze workshop heeft een duur van 90 minuten en de investering is € 34.95 per persoon. Dit is inclusief:

• Hand-out
• koffie/thee/water met wat lekkers

Schrijf je vandaag nog in en geef je kind een voorsprong in communicatie en taalontwikkeling Vergroot hun expressie en creëer een sterke band met je kind. Verrijk jullie interactie en zie hoe jullie band sterker wordt door middel van gebaren.

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Sos kinderen en emoties, 3-delige workshop

Sos peuters en emoties, 3-delige workshop

Sos kinderen en emoties, Introductieworkshop