Baby en kindergebaren, Verdiepingsworkshop

Home » Workshops » Professionals en organisaties » Baby en kindergebaren, Verdiepingsworkshop

Workshop

Baby en kindergebaren, Verdiepingsworkshop

De verdiepingsworkshop baby- en kindergebaren is de ideale vervolgstap na de basisworkshop. Tijdens deze workshop worden pedagogisch medewerkers en leerkrachten uitgedaagd om hun begrip en toepassing van baby- en kindergebaren verder te verdiepen.

Ontdek nieuwe thema’s en verken diverse werkvormen die je zullen helpen om je kennis en vaardigheden op het gebied van baby- en kindergebaren naar een hoger niveau te tillen. Leer hoe je gebaren kunt integreren in specifieke situaties en de communicatie met kinderen kunt versterken.

Schrijf je vandaag nog in voor de verdiepingsworkshop baby- en kindergebaren en breid je expertise uit op het gebied van communicatie met gebaren!”

Boek deze workshop

Laden...

Omschrijving

In deze workshop krijg je een algemene uitleg en theoretische achtergrond over het belang van het gebruik van gebaren tijdens verschillende thema’s. We beginnen met een korte herhaling van de gebaren uit de basisworkshop, zodat je ze nog beter onder de knie krijgt. Daarna gaan we verder met het leren van maar liefst 50 nieuwe baby- en kindergebaren. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die deze gebaren bieden om interactie en taalontwikkeling te stimuleren. Tijdens de workshop leer je hoe je de gebaren kunt toepassen bij verschillende werkvormen, zodat je direct kunt experimenteren en oefenen. Kom en doe mee aan deze inspirerende workshop vol praktische tips en nieuwe gebaren om je voorlees- en zangmomenten nog leuker en interactiever te maken!

Deze workshop heeft een duur van 2 uur en de investering is € 99.95 per persoon. Dit is inclusief:

  • Certificaat/bewijs van deelname
  • Hand-out
  • koffie/thee/water met wat lekkers

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Boekgesprekjes met Sanne, Basisworkshop

Rust en verbinding op de groep Happy kids massage, Basistraining

Sos baby’s en emoties, Train de trainer