Baby- en kindergebaren, Verdiepingsworkshop

Home » Workshops » Ouders en opvoeders » Baby- en kindergebaren, Verdiepingsworkshop

Workshop

Baby- en kindergebaren, Verdiepingsworkshop

Ontdek de kracht van baby- en kindergebaren in de basisworkshop! Deze workshop legt een stevige basis voor het gebruik van gebaren, zodat ouders en opvoeders zelfvertrouwen en vaardigheden ontwikkelen om effectief te communiceren met kinderen via gebaren.

Waarom baby- en kindergebaren? Het gebruik van gebaren kan de communicatie met je kind aanzienlijk verbeteren. Het stelt je kind in staat om zijn of haar behoeften en gevoelens uit te drukken voordat het kind kan praten. Bovendien bevordert het de ouder-kindband en versterkt het de taalontwikkeling.

Tijdens de interactieve workshop leer je stap voor stap hoe je kunt communiceren met baby- en kindergebaren. Je krijgt praktische tips en technieken die je direct kunt toepassen in de dagelijkse interactie met je kind. Door gebaren te gebruiken, geef je je kind een stem in zijn of haar communicatie, wat leidt tot meer begrip en verbinding.

Boek deze workshop

Laden...

Omschrijving

In deze workshop krijg je een algemene uitleg en theoretische achtergrond over het belang van het gebruik van gebaren tijdens verschillende thema’s. We beginnen met een korte herhaling van de gebaren uit de basisworkshop, zodat je ze nog beter onder de knie krijgt. Daarna gaan we verder met het leren van maar liefst 50 nieuwe baby- en kindergebaren. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die deze gebaren bieden om interactie en taalontwikkeling te stimuleren. Tijdens de workshop leer je hoe je de gebaren kunt toepassen bij verschillende werkvormen, zodat je direct kunt experimenteren en oefenen. Kom en doe mee aan deze inspirerende workshop vol praktische tips en nieuwe gebaren om je voorlees- en zangmomenten nog leuker en interactiever te maken!

Deze workshop heeft een duur van 90 minuten en de investering is € 34.95 per persoon. Dit is inclusief:

  • Hand-out
  • koffie/thee/water met wat lekkers

Schrijf je vandaag nog in voor de verdiepingsworkshop baby- en kindergebaren en breid je expertise uit op het gebied van communicatie met gebaren. Samen zorgen we ervoor dat je nog effectiever kunt communiceren met je kinderen en hun wereld kunt openen met gebaren.

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Sos kinderen en emoties, 3-delige workshop

Sos peuters en emoties, 3-delige workshop

Sos kinderen en emoties, Introductieworkshop