Basistraining VIERVVE

Home » Workshops » Professionals en organisaties » Basistraining VIERVVE

Workshop

Basistraining VIERVVE

Behaal een goede startkwalificatie voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) en voldoe aan de wettelijke eisen van de Wet Oke.

Deze uitgebreide training bestaat uit 12 dagdelen en legt een stevige basis voor het effectief werken met VVE-programma’s. Leer alles over de theoretische achtergrond van VVE en ontvang praktische tools die je direct kunt toepassen om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren.

 

Ontdek hoe je met VVE-programma’s een positieve impact kunt hebben op het leerproces van kinderen. Schrijf je vandaag nog in en versterk je vaardigheden in VVE!”

Boek deze workshop

Geen data beschikbaar

Omschrijving

Deze workshop heeft een duur van 12 bijeenkomsten van drie tot vier uur.  Dit is inclusief:

  • 5 coachingsbezoeken (3 door de trainer en 2 door de internet pedagogisch coach/VVE coach)
  • Certificaat (basiskwalificatie in het voorschoolse werkveld)
  • Deelnemersmap
  • koffie/thee/water met wat lekkers

In deze training ligt de focus niet op de uitvoering van een programma, maar op de essentiële rol van pedagogisch medewerkers (pm’ers) in de ontwikkeling van het kind. We verkennen wat een kind nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen en hoe pm’ers hierin een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

Deze training is specifiek gericht op het integreren van VVE in de dagelijkse routines en activiteiten. Elke bijeenkomst staat één routine of dagelijkse activiteit centraal. We behandelen onderwerpen zoals de talentendriehoek, de 3V’s (verkennen, verbinden en verrijken) en de 6 interactievaardigheden.

Ontdek hoe je als pm’er een kind verder kunt brengen in zijn ontwikkeling door te verkennen waar zijn interesses liggen, deze te verbinden aan passende activiteiten en doelgerichte ontwikkelingsdoelen te stellen om de activiteiten te verrijken.

 

Ontdek hoe je met VVE-programma’s een positieve impact kunt hebben op het leerproces van kinderen.

Interesse in een in-company training, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor alle mogelijkheden. De prijs? Die is op aanvraag!

 

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Boekgesprekjes met Sanne, Basisworkshop

Rust en verbinding op de groep Happy kids massage, Basistraining

Sos baby’s en emoties, Train de trainer