Baby en kindergebaren, Basisworkshop

Home » Workshops » Professionals en organisaties » Baby en kindergebaren, Basisworkshop

Workshop

Baby en kindergebaren, Basisworkshop

Ontdek de kracht van baby- en kindergebaren in de basisworkshop! Deze workshop legt een solide basis voor het gebruik van gebaren, waardoor pedagogisch medewerkers en leerkrachten zelfvertrouwen en vaardigheden ontwikkelen om effectief te communiceren met kinderen via gebaren.

Leer stap voor stap hoe je met baby- en kindergebaren kunt communiceren en geef kinderen een stem in hun communicatie. Deze interactieve workshop biedt praktische tips en technieken om de communicatie met kinderen te versterken.

 

Boek deze workshop

Laden...

Omschrijving

In deze workshop krijg je een algemene uitleg en theoretische achtergrond over het belang van het gebruik van gebaren. We gaan samen aan de slag met het leren van de eerste 50 gebaren en oefenen deze in leuke interactieve oefeningen. Je leert niet alleen de gebaren, maar ook hoe je ze kunt toepassen in het dagritme van de kinderopvang. Na deze workshop ben je klaar om de voordelen van gebarentaal te ervaren en toe te passen in je dagelijkse leven. Kom en doe mee!

Deze workshop heeft een duur van 2,5 uur en de investering is € 99.95 per persoon. Dit is inclusief:

  • Certificaat/bewijs van deelname
  • Hand-out
  • koffie/thee/water met wat lekkers

Wil je de data voor de open inschrijving vinden? Bekijk dan snel onze agenda voor de beschikbare data! Maar dat is niet alles. Als je interesse hebt in een in-company training, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor alle mogelijkheden. De prijs? Die is op aanvraag!

Schrijf je vandaag nog in voor de basisworkshop baby- en kindergebaren en ontdek hoe je samen met kinderen kunt communiceren en hun expressie vergroot!”

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Boekgesprekjes met Sanne, Basisworkshop

Rust en verbinding op de groep Happy kids massage, Basistraining

Sos baby’s en emoties, Train de trainer