Happy kids massage, Basisworkshop

Home » Workshops » Ouders en opvoeders » Happy kids massage, Basisworkshop

Workshop

Happy kids massage, Basisworkshop

Als ouder is het van groot belang dat je kinderen zich goed voelen en zich op een ontspannen manier kunnen ontwikkelen. Daarom is het essentieel dat je als ouder beschikt over de juiste kennis, vaardigheden en tools om hen te ondersteunen. In de basisworkshop Happy Kids Massage bieden we praktische tips en technieken om rust in het gezin te creëren en de verbinding en hechting met je kind te bevorderen.

Ontdek de vele positieve effecten van massage op kinderen, waaronder het bevorderen van een betere slaap bij baby’s en kinderen. Tijdens de workshop leer je hoe je massage kunt integreren als een waardevol moment van quality time met je kind, waarbij je tegelijkertijd de ouder-kindrelatie versterkt. Daarnaast ontdek je hoe massage een waardevol onderdeel kan zijn van een rustige bedtijdroutine.

Door deel te nemen aan de workshop en de Happy Kids Massage toe te passen binnen je gezin, leer je niet alleen hoe je je kinderen kunt laten ontspannen en hoe ze met stress kunnen omgaan, maar geef je ze ook een waardevolle basis voor hun toekomst. We geloven dat wanneer kinderen op jonge leeftijd leren ontspannen en effectief met stress leren omgaan, er in de toekomst minder lichamelijke klachten als gevolg van stress zullen zijn.

Boek deze workshop

Laden...

Omschrijving

Deze workshop heeft een duur van 90 minuten en de investering is € 49.95 per persoon. Dit is inclusief:

  • handboek happy kids massage t.w.v. 15 euro
  • koffie/thee/water met wat lekkers

Schrijf je vandaag nog in voor de basisworkshop Happy Kids Massage en ontdek hoe je met eenvoudige en liefdevolle aanrakingen rust, verbinding en welzijn in je gezin kunt bevorderen. Creëer een harmonieuze en ontspannen omgeving voor je kinderen, waar ze kunnen gedijen en een gezonde relatie met zichzelf en anderen kunnen ontwikkelen.”

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Sos kinderen en emoties, 3-delige workshop

Sos peuters en emoties, 3-delige workshop

Sos kinderen en emoties, Introductieworkshop