Happy kids massage, Belevingsworkshop

Home » Workshops » Ouders en opvoeders » Happy kids massage, Belevingsworkshop

Workshop

Happy kids massage, Belevingsworkshop

Ontdek de kracht van kindermassage en essentiële oliën voor ontspanning, rust en verbinding in jouw gezin. Tijdens de interactieve belevingsworkshop delen we essentiële informatie over massage en waarom het zo waardevol is voor jou en je gezin. Maar nog belangrijker: we gaan samen aan de slag met massage technieken speciaal ontwikkeld voor kinderen. Daarnaast zullen we de verschillende blends van essentiële oliën ruiken en leren toepassen, ter bevordering van het emotioneel welzijn van zowel kinderen als ouders.

Deze workshop is speciaal ontworpen voor ouders die op zoek zijn naar natuurlijke middelen voor ontspanning, slaap en het bevorderen van een gezonde band met hun kinderen. Leer effectieve massage technieken die kinderen helpen ontspannen en een diepe verbinding creëren tussen ouder en kind. Ontdek ook hoe essentiële oliën kunnen bijdragen aan een rustige en ontspannen sfeer in huis, en hoe ze het welzijn van het hele gezin kunnen ondersteunen.

Boek deze workshop

Laden...

Omschrijving

Deze workshop heeft een duur van 90 minuten en de investering is € 49.95 per persoon. Dit is inclusief:

  • handboek happy kids massage t.w.v. 15 euro
  • koffie/thee/water met wat lekkers

Schrijf je vandaag nog in en ervaar de positieve impact van kindermassage en essentiële oliën in jouw gezin. Leer praktische en natuurlijke manieren om ontspanning en rust te bevorderen bij je kinderen, inclusief natuurlijke middelen voor een betere slaap. Creëer een liefdevolle en harmonieuze omgeving waarin jullie samen kunnen groeien en genieten van quality time.

Doe mee met de workshop en ontdek hoe kindermassage en essentiële oliën jou kunnen helpen een gezond en gebalanceerd gezinsleven te creëren.

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Sos kinderen en emoties, 3-delige workshop

Sos peuters en emoties, 3-delige workshop

Sos kinderen en emoties, Introductieworkshop