SOS baby’s en emoties, Introductieworkshop

Home » Workshops » Ouders en opvoeders » SOS baby’s en emoties, Introductieworkshop

Workshop

SOS baby’s en emoties, Introductieworkshop

Welkom bij de introductieworkshop voor ouders en opvoeders die graag meer willen weten over de essentiële aspecten van het ouderschap.

In deze 1,5 uur durende workshop duiken we dieper in de werking en functies van emoties. We verkennen verschillende emoties en bespreken hun belangrijke rol. Daarnaast leer ik je hoe je als ouder/opvoeder kunt bijdragen aan de vroege ontwikkeling van je kind. We besteden ook aandacht aan effectieve communicatie met je baby en het bevorderen van zelfverzekerd ouderschap.

Deze introductieworkshop geeft je tevens een voorproefje van de waardevolle inzichten en praktische tips die je kunt verwachten tijdens de 3-delige workshop van SOS Baby’s en Emoties. Of je nu besluit om de volledige workshop te volgen of niet, deze introductieworkshop biedt je een waardevolle kennismaking met ons programma.

Boek deze workshop

Laden...

Omschrijving

Deze workshop heeft een duur van 90 minuten en de investering is € 14.95 per persoon. Dit is inclusief:

  • koffie/thee/water met wat lekkers

Schrijf je vandaag nog in voor de introductieworkshop en ontdek hoe je als ouder of opvoeder kunt bijdragen aan de emotionele ontwikkeling van je baby. Leer belangrijke vaardigheden en inzichten die je helpen bij het opbouwen van een sterke band en het bevorderen van een gezonde opvoeding.

Heb jij vragen over deze workshop? Neem dan contact op

Bekijk ook

Sos kinderen en emoties, 3-delige workshop

Sos peuters en emoties, 3-delige workshop

Sos kinderen en emoties, Introductieworkshop