Libellance was op Curaçao

Home » Blog » Libellance was op Curaçao

Libellance was op Curaçao

Op 19 januari begon de trip naar Curaçao, samen met mijn collega-trainers: Lea HendriksManon ArtsSusan van AstenRenske Gerritse en Christel Lubse. Met hen verzorgde ik het programma “Opgroeien in verbinding” op het Maris Stella VSBO in Willemstad.

In ons laatste voorbereidende overleg in Nederland stelden we elkaar de vraag: Wanneer is voor jou de reis pas echt geslaagd? Van alles schoot door mijn hoofd en bedacht dat ik dit op een rustig moment moet uittekenen. In het vliegtuig vond ik mijn moment en tekende datgene waarvan ik dacht dat het mijn reis compleet zou maken. Mensen ontmoeten, scholen bezoeken en het prachtige eiland verkennen.

De schets werd werkelijkheid. En de werkelijkheid op Curaçao was natuurlijk veel meer dan ik op één vel heb kunnen schetsen, ook als ik 100 stiften mee had gehad.

Het contact met mijn collega-trainers heeft een vriendschappelijke verdieping gekregen. De verbinding met de mensen met wie ik hier sprak, die hier wonen en werken, heeft mij echt geraakt. Het draaide om verwonderen, inspireren en geïnspireerd raken. De reis heeft mij zowel op professioneel als op persoonlijk vlak veel gebracht. Waaronder onderstaande..

Als je aan collega’s, familieleden en of andere mensen om je heen vraagt welke eigenschappen ik heb, dan staat talent voor organiseren en plannen ongetwijfeld in de top 5. Iets wat ik op Curaçao los heb moeten en ook los heb kunnen laten. Geen twee weken vooruit denken, want per dag, per dagdeel en soms zelfs per uur, deed ik wat op dat moment nodig was en vrijwel niet in een planning past. Niet bezighouden met morgen, maar volledig aanwezig zijn op dat moment, met de mensen in dezelfde kamer als ik.

Dank collega-trainers en partners, voor het teamwork. Dank Mishane Arendell van All booked up en Angelique van den Berg die alle contacten met de mensen op Curaçao hebben weten te leggen.

Of ik weer zo’n reis ga maken? De plannen voor 2024 zijn nog niet gemaakt, maar de vraag maakt wel al veel los. Ben jij of ken jij een organisatie in Nederland of een ander land die onze workshops, trainingen en ouderavonden kan gebruiken? Neem dan contact met mij op.

#dromenkomenuit #Curacao #babyenkindergebaren #happykidsmassage #rustenverbinding #kinderenenemoties #executievefuncties #pubersenemoties #hooggevoeligheid #boekgesprekjesmet #pubersenemoties #relaxstralendjezelf

Lees ook

Passie voor het vak

Ontdek jouw kracht als pedagogisch coach met het Pedagogisch Kwaliteitenspel!

Zijn jouw medewerkers per 2025 Wet IKK-proof?

Een ruimte vol potentie…

Terugblik op 2023

Kansen pakken