Zijn jouw medewerkers per 2025 Wet IKK-proof?

Home » Blog » Zijn jouw medewerkers per 2025 Wet IKK-proof?

Zijn jouw medewerkers per 2025 Wet IKK-proof?

Gisteren was de aftrap van de eerste bijeenkomst van de ‘Werken met Baby’s’-scholing voor groep 1 in Wolvega, een van de drie groepen die ik met passie mag begeleiden en verzorg vanuit het Drenthe College Meppel.

Tijdens een creatieve post-it opdracht vroeg ik de deelnemers naar hun gevoel/gedachten over de babyscholing. De meeste reacties waren enthousiast en de term “interessant” kwam meerdere malen terug, maar één opmerking sprong er voor mij uit: “Babyscholing vind ik onmisbaar, daar begint het mee.”  Dit is het vertrekpunt waar ik als trainer op hoop. Een vertrekpunt van empowerment, waar we samen de reis aangaan naar bewust en bekwaam pedagogisch handelen voor de allerkleinsten.

Wat maakt mijn aanpak uniek als trainer en pedagogisch coach? Het is mijn missie om bewustwording te creëren. Ik neem pedagogisch medewerkers mee in ervaringsgerichte oefeningen, waardoor ze niet alleen leren, maar het ook echt voelen. Het is voor mij een manier om mensen in beweging te brengen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Misschien denk je nu: “Dit wil ik ook voor mijn team!” Goed nieuws, want er is momenteel een enorme vraag vanuit heel Nederland naar de ‘Werken met Baby’s’-scholing(en).

Kies de variant van de training die het beste past bij jouw organisatie. Ik geef de ‘Werken met Baby’s’-scholing van Edux, bestaande uit in totaal 8 inspirerende bijeenkomsten. Daarnaast is er ook de ‘Kiekeboe’-scholing van Piramide, met 4 bijeenkomsten en 1 coachbezoek.

De interesse voor de ‘Werken met Baby’s’-scholing groeit snel in Nederland, want voor je het weet is het 2025. Het moment waarop alle pedagogisch medewerkers die met baby’s werken een speciale scholing baby’s moet hebben gevolgd.  Is jouw organisatie al aan boord? Aarzel niet en neem snel contact met mij op via info@libellance.nl om deze waardevolle scholing te plannen voor jouw medewerkers.

Lees ook

Passie voor het vak

Ontdek jouw kracht als pedagogisch coach met het Pedagogisch Kwaliteitenspel!

Zijn jouw medewerkers per 2025 Wet IKK-proof?

Een ruimte vol potentie…

Terugblik op 2023

Kansen pakken