Terugblik op 2023

Home » Blog » Terugblik op 2023

Terugblik op 2023

Wat een opwindend jaar was 2023! Ik heb mijn onderwijscarrière afgesloten om me volledig te richten op mijn eigen onderneming, met als doel: samen voor de ontwikkeling van een kind. Dit was een besluit dat niet licht genomen werd, maar een stap die me in staat stelt om mijn kennis en ervaring op een bredere schaal te benutten.

Het laatste kwartaal van dit jaar was buitengewoon succesvol. Zoals je kunt zien in de afbeelding, heb ik mijn werkgebied uitgebreid en ben ik niet langer beperkt tot alleen de Noordelijke provincies. Het is geweldig om te ervaren hoe ik mijn expertise en passie kan delen door heel Nederland heen.

In 2024 kijk ik er enorm naar uit om zowel oude bekenden als nieuwe gezichten te ontmoeten. Elke ontmoeting biedt een kans om te leren, te delen en te groeien, en ik kan niet wachten om deze mogelijkheden te omarmen.

Dit jaar heeft me doen realiseren dat het nemen van een sprong in het diepe, hoewel het eng kan zijn, ook enorm verrijkend is. Het stelt me in staat om mijn passie na te streven op een manier die me uitdaagt en me de vrijheid geeft om mijn eigen koers te bepalen.

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die deel uitmaakte van mijn reis in 2023. Jullie steun en aanmoediging hebben me aangemoedigd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Laten we samen blijven groeien, leren en ons pad in 2024 verder verkennen.

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een geweldig nieuw jaar vol mogelijkheden!

Lees ook

Passie voor het vak

Ontdek jouw kracht als pedagogisch coach met het Pedagogisch Kwaliteitenspel!

Zijn jouw medewerkers per 2025 Wet IKK-proof?

Een ruimte vol potentie…

Terugblik op 2023

Kansen pakken