Mijn eerste doelen post

Home » Blog » Mijn eerste doelen post

Mijn eerste doelen post

In plaats van de traditionele januari-doelen, omarm ik een nieuwe start met het begin van het schooljaar. We stellen allemaal doelen, maar waarom lijkt het soms zo’n onoverkomelijke taak om ze te bereiken? Er zijn talloze redenen en argumenten die mij (en vast ook jou) belemmeren en ons succes in de weg staan.

Mijn persoonlijke doel: elke week tijd voor mezelf inplannen. En hoe doe ik dat? Simpelweg door kleine kruisjes in mijn agenda te zetten. Nou ja, eerlijk gezegd zijn die kruisjes met potlood gezet, omdat ik besef dat het leven vol verrassingen zit. Wie weet wat voor prachtige kansen er op mijn pad komen?

Het stellen van doelen is als het openen van een nieuwe deur naar groei en verandering. Dus, welke doelen heb jij jezelf gesteld als persoon of als professional? Laten we samen streven naar een jaar vol persoonlijke groei en mooie verrassingen!”

#doelen #doelenbereiken #persoonlijkegroei #professionele groei #metime #positieveverandering #ontwikkeling #motivatie #succes

Lees ook

De Essentiële Basis: “Emotiekennis in het onderwijs”

Trots op wat ik doe

Gebaren integreren in het dagritme: “De kracht van herhaling”

Mijn eerste doelen post

Studenten MBO van het Drenthe College Meppel behalen Happy Kids massage certificaat

Kansrijke Start Event in Meppel: Samen streven naar een kansrijke toekomst voor kinderen