Studenten MBO van het Drenthe College Meppel behalen Happy Kids massage certificaat

Home » Blog » Studenten MBO van het Drenthe College Meppel behalen Happy Kids massage certificaat

Studenten MBO van het Drenthe College Meppel behalen Happy Kids massage certificaat

Vijf studenten van de BBL-opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het Drenthe College hebben onlangs de training Happy Kids Massage voor professionals succesvol afgerond. De training heeft tot doel meer rust en verbinding te creëren binnen groepen.

Naast de 21 verschillende massagegrepen die de Happy Kids Massage-methodiek biedt, waarbij zowel massages over de kleding heen als op de blote huid mogelijk zijn, zijn er nog meer elementen toegevoegd aan de training. Naast de massagepraktijken leren de deelnemers ook ontspanningsoefeningen, meditatie, mindfulness en ontvangen ze inspiratie over natuurlijke ondersteuning bij een gezonde opvoeding.

De studenten hebben de training gevolgd om de methodiek van de Happy Kids Massage op een verantwoorde en veilige manier te kunnen toepassen in de kinderopvang. Tijdens de training hebben ze theoretische basiskennis opgedaan over “onderlinge kindermassage”, het 5-stappenplan voor groepen geïntroduceerd gekregen, geoefend met de Happy Kids Massage technieken en meer.

Met de kennis en vaardigheden die ze hebben opgedaan tijdens de training, hopen de studenten een positieve bijdrage te leveren aan de rust en verbinding binnen groepen en de gezondheid en het welzijn van kinderen te bevorderen.

Ik Sanne van Mulligen (Libellance) zet mij in om de methodiek van Happy Kids Massage over te brengen aan zowel ouders als professionals, waaronder leerkrachten, pedagogische medewerkers, kinderyoga docenten, kindercoaches, masseurs en verpleegkundigen.

Wil je meer weten? Neem contact met mij op info@libellance.nl en leer hoe jij als professional kunt bijdragen aan een positieve groepsdynamiek en het welzijn van kinderen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van kinderen!

🌈#HappyKidsMassage#RustEnVerbinding#WelzijnVoorKinderen#KinderMassage#OntspanningVoorKinderen#Groepsdynamiek#Opvoeding#Kinderwelzijn#GezondeOpvoeding#MassageVoorKinderen#ProfessionalsInKinderzorg#VerbindingMaken

Lees ook

Passie voor het vak

Ontdek jouw kracht als pedagogisch coach met het Pedagogisch Kwaliteitenspel!

Zijn jouw medewerkers per 2025 Wet IKK-proof?

Een ruimte vol potentie…

Terugblik op 2023

Kansen pakken