Terugblik Libellance 2022

Home » Blog » Terugblik Libellance 2022

Terugblik Libellance 2022

Vorige week vrijdag gaf ik de laatste training in het jaar 2022. Even een week niks op mijn werkzaamheden op het Drenthe College, alle kerstactiviteiten van de kinderen e.d. na. Deze week nam ik de tijd om terug te blikken op mijn werkzaamheden in 2022. Ik ben enorm trots en kijk met veel plezier naar wat ik allemaal heb mogen doen en de mooie en waardevolle ontmoetingen die ik heb gehad met pedagogisch professionals, managers, collega-trainers etc.

Zo stond ik afgelopen jaar op de Kindvakbeurs om ‘SOS kinderen en emoties’ onder de aandacht te brengen. Gaf ik een workshop op de conferentie ’Spelenderwijs’ van de Gemeente OoststellingwerfGemeente Weststellingwerf en Gemeente Opsterland. Verzorgde ik een ouderavond ’SOS kinderen en emoties’ aan de ouders van Stichting Wolderwijs onderwijs en kinderopvang.

Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd om mijn aanbod binnen Libellance te vergroten, zoals Train de trainer ‘Piramide’ en ‘Kiekeboe Piramide’. Ook mocht ik een kijkje in de keuken nemen bij diverse trainingen, waaronder TOP BSO.

Naast dit alles ging mijn grootste aandacht uit naar het geven van workshops en trainingen aan pedagogisch professionals. Zo heb ik vanuit @Kanskwadraat totaal meer dan 30 bijeenkomsten en trainingen verzorgd bij diverse kinderopvangorganisaties en vanuit Libellance diverse coachgesprekken gevoerd met pedagogisch medewerkers.

Ik hoop dat 2023 net zo’n bruisend jaar wordt als het jaar 2022. En mijn agenda voor 2023 stroomt al aardig vol maar ik heb nog plek, mocht je interesse hebben in een workshop, training, ouderavond of een bijeenkomst neem dan contact met mij op via info@libellance.nl.

Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen en een sprankelend 2023.

Met verbindende groet,
Sanne van Mulligen

Lees ook

Passie voor het vak

Ontdek jouw kracht als pedagogisch coach met het Pedagogisch Kwaliteitenspel!

Zijn jouw medewerkers per 2025 Wet IKK-proof?

Een ruimte vol potentie…

Terugblik op 2023

Kansen pakken